کارگاه نقشه مغزی/لورتا


نقشه مغزی QEEG یا نقشه فعالیت الكتریكی مغز BEAM شکلی ارتقاء‌یافته از الکتروانسفالوگرافی یا نوار مغزی سنتی است. فرایند آن به این صورت است كه اطلاعات EEG بدست آمده از سطح مغز، پس از آنکه تحت یکی از روش‌های پردازش سیگنال قرار گرفتند، به صورت نمایش مكانی (توپوگرافیک) فعالیت مغز و یا تشنج در می‌آیند (مؤسسه پزشکی آمریکا، ۲۰۰۸). تصاویر بدست آمده، به صورت یک نقشه (نموداری) از مغز مشخص شده و اطلاعات بر اساس اندازه دامنه، فركانس و محل فعالیت، مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌گیرند. این داده‌های خام بدست آمده، سپس با امواج مغزی جمعیت بهنجار مقایسه‌شده و از این طریق نوع تشنج خاص، محل و بیماری پزشكی و روانپزشکی احتمالی تعیین می‌شود. از کاربردهای این روش می‌توان به تشخیص، سنجش، تشخیص افتراقی، درمان و پیگیری، تشخیص دقیق صرع و … نام برد. مستندات پژوهشی و بالینی بیشتر را می‌توانید در راهنمای زیر مطالعه نمائید.

همچنین در این کارگاه درباره مبانی لورتا، مکانیسم اثر لورتا نوروفیدبک و کاربردهای لورتا نوروفیدبک در اختلالات مختلف مغز و اعصاب و روان صحبت خواهد شد. هدف از برگزاری این دوره آشنایی افراد شرکت کننده با این روش و نحوه استفاده از آن در اختلالات مختلف است. همچنین Z-Score Neurofeedback و Brain Surfer که بر اساس شبکه‌های مغزی کار می‌کند نیز آموزش داده می‌شود.

هزینه کارگاه

۱.۰۰۰.۰۰۰ تومان

  • در صورتی پس از ثبت نام، امکان شرکت در کارگاه را نداشته باشید، می‌توانید با مجموعه هماهنگ نموده تا بدون کسر هزینه، مبلغ پرداختی برای دوره بعدی لحاظ شود.
گواهی شرکت در دوره

به شرکت‌کنندگان با تحصیلات مرتبط، گواهی شرکت در دوره از طرف آکادمی فارمد به عنوان نماینده انحصاری بنیاد بیوفیدبک اروپا BFE و پژوهشکده علوم شناختی و مغز دانشگاه شهیدبهشتی اعطا خواهد شد.

پیش نیازها

گذراندن کارگاه‌های نوروفیدبک عمومی برای شرکت در این دوره الزامی است.

زمان برگزاری

مدت زمان کارگاه: ۲ روز / ۱۰ ساعت (پنج شنبه و جمعه)

ساعت کارگاه:  ۹ الی ۱۴

نحوه برگزاری: به صورت آنلاین با استفاده از پلت فرم Adobe Connect (آموزش نحوه دسترسی به نرم‌افزار برای شرکت‌کنندگان ارسال می‌شود و پشتیبانی برای اتصال صحیح و با کیفیت پیش از شروع دوره توسط همکاران ما انجام می‌گیرد.)

مدرس

دکتر سروش لهراسبی

دکتری تخصصی علوم شناختی-روانشناسی

عضو انجمن روانشناسان آمریکا

مدیر کلینیک نوروتراپی وصال

محتوای کارگاه

▪️تکنولوژی لورتا در نقشه مغزی چیست

▪️لورتا نوروفیدبک چیست

▪️انواع لورتا نوروفیدبک و تفاوت آنها

▪️تقسیم بندی برودمن چیست

▪️آشنایی با عملکرد مناطق برودمن

▪️چگونگی تعیین پروتکل لورتا نوروفيدبک

▪️آموزش مراحل انجام لورتا نوروفيدبک

▪️نحوه مدیریت جلسات لورتا نوروفيدبک برای مراجع

▪️مروری بر آزمون های عصب-شناختی کاربردی در لورتا نوروفيدبک

📍شرکت در کارگاه ملزم به این است که کارگاه نقشه مغزی را گذرانده باشید